“Sözde Akiller, saman altından su yürütme çabasındadır”

12 Mayıs 2013 19:50

Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, akil adamların Isparta’ya gelişleriyle ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Çapraz’ın açıklaması şöyle: “Sözde barış sürecinin taşeronları olan sözde akillerin 13 Mayıs 2013 tarihinde Isparta’mıza geleceğini öğrenmiş bulunmaktayız.

Sözde akillerin memleketimize sessiz sedasız gelme çabaları saman altından su yürütme isteklerini göstermektedir.

Bu sözde akiller barış yalanlarıyla ihanet sürecine taşeronluk yaparken bunlara gerekli ortamı hazırlamaya çalışanları da Türk Milleti adına uyarıyoruz.

Sözde akil adamlar kimlerdir?

Kime göre akildir bunlar?

Bunlar akilse bu millet nedir?

Bu akiller neyi anlatacaklar?

Terör uzmanı var mıdır aralarında?

Bu heyet oluşturulmadan önce kaç şehit ailesiyle görüşülmüştür?

Akillerin ailelerinde veya akrabalarında şehit var mıdır ki bu acıyı bilecekler?

Isparta’mıza gelecek akiller daha önce hiç Isparta’ya gelmişler midir?

Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun terörün neyini biliyordur? Eğer bu kadar Isparta’mızı seviyorduysa Isparta’mızın ekonomik sorunlarıyla neden ilgilenmemiştir?

Lale Mansur, bu süreci film çekmek olarak mı görmektedir?

Kadir İnanır, kimin yazdığı senaryoda hangi rolü oynamaktadır?

Hüseyin Yayman’ın Gazi Üniversitesindeki kadrosu nedir? Yardımcı Doçent olmasına rağmen neden Profesör olarak takdim edilmektedir? İlber Ortaylı’yı çok beğendiği, değer verdiği, hayran olduğunu her dersinde vurgulamasına neden şimdi ayrı düşmüştür? Bu ayrı düşüşün sebebi para mıdır, siyasi rant mıdır?

Bu akillere ortam hazırlamaya çalışanlar kimlerdir? Kimlerle görüştürüleceklerdir? Hangi sivil toplum kuruluşları davet edilecektir? Hangi siyasi partileri ziyaret edecekledir? Isparta Sokaklarında dolaşacaklar mı? Esnafları ziyaret edecekler mi?

Bu soruların en kısa zamanda başta Isparta Valiliği başta olmak üzere yetkili kurumlar tarafından cevaplandırılmasını beklemekteyiz.

Isparta Ticaret ve Sanayi odası pazartesi günü itibariyle başkanını seçmiş bulunacaktır. Seçilen başkanının da bu sürecin neresinde olacağı kendisinin Isparta kamuoyundaki ilk sınavı olacaktır.

Bu ihanet sürecinde sözde akiller nereye geldiklerini iyi bilmelidirler. Damat Ferit döneminde kurulan Heyet-i Nasiha’nın Isparta’mızda nasıl karşılandıklarını iyi araştırmalarını tavsiye ederiz.

Güller, Göller ve Erenler diyarı Isparta’mız yüz binlerce Türkiye sevdalısının yaşadığı öz be öz Türk yurdudur. Bu topraklar Miryekefolan savaşının yapıldığı ve dünyaya Anadolu’dan Türk Milleti’nin atılamayacağının kanıtlandığı yerdir. Bu topraklarda yaşayan değerli hemşerilerimiz dün nasıl haçlı zihniyeti gereken cevabı verdiyse bugün de verecektir.

Bu haber 685 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...