Eğirdir Emin Hanımlar Derneği’nden Başkan Özmeral’e teşekkür ziyareti

12 Mayıs 2013 19:30

Emin Hanımlar Derneği üyelerinden Emine Gül Tığ ve Aysel Sürücü birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek samimi davranış ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Emin Hanımlar Derneği tarafından düzenlenen programlara destek veren Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e bir buket çiçek takdim eden Derneğin üyelerinden Emine Gül Tığ ve Aysel Sürücü, “Sağ olsun Başkanımız bize her zaman yardımcı oluyor ve destekliyor. Yaptığımız programlarda yer temini ve ufak tefek ihtiyaçlarımızın karşılanmasında büyük emekleri oldu. Başkanımıza Derneğimizin üyelerine adına çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ziyaretlerinden dolayı Emin Hanımlar Derneği üyeleri Emine Gül Tığ ve Aysel Sürücü’ye teşekkür etti. Başkan Özmeral, “Belediye olarak vazifemizi yerine getiriyoruz. Okullarımıza, yardım derneklerine, amatör spor kulüplerimize, öğrencilerimize kısacası halkımızın menfaatine olan her türlü çalışmaya destek olmaya gayret gösteriyoruz. Ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum. Asıl ben sizlere teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun.” dedi. 

Bu haber 1147 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...