Adar güven tazeledi

10 Mayıs 2013 17:39

Ticaret Borsası seçimlerinde 240 oyun 161’ini alan mevcut Başkan Ahmet Adar tekrar 4 yıllığına başkan seçildi. Diğer aday Şükrü Top ise 79 oyda kaldı.

Sonucu merakla beklenen Ticaret Borsası seçimleri dün yapıldı. Seçimde 287 üyeden 242’si oy kullandı. 242 oyun ikisi boş çıkarken 240 geçerli sayıldı. Oylama sonrası yapılan sayımda Ahmet Adar 161, Şükrü Top ise 79 oy aldı. Adar bu seçimle 2009’daki oy oranını da artırmış oldu.

SEÇİM SONRASI KUTLAMA YAPILDI

Seçim kurulu resmi rakamları açıkladıktan sonra Adar ve Top birlikte basına fotoğraf verdi. Top Adar’a çalışmalarında başarılar dilerken, üyeler seçim odasında kutlamalara başladı.

DOLMACI’YA GÖNDERME

Öte yandan basına açıklamada bulunan Adar, eski Başkan Murat Dolmacı’ya göndermede bulundu. Görev yaptığı 4 yıllık süre zarfında kimseye seviyesizlik ya da terbiyesizlik yapmadığını belirten Adar, ‘’Ticaret Borsası’nı 2009’da 175 oyun 104’ünü alarak geldik. Bugünde 4 yıl sonra Isparta Ticaret Borsası’na kayıtlı olan üyelerimiz bizim meclisimizin hepimizin karnesini bugün vermiştir. Burada seçim çalışmalarında bazı projelerden bahsedildiği özellikle Murat Dolmacı’ya sesleniyorum. Nerede hangi rafta projesi varsa gelsin bana getirsin. 4 yıl biz burada çalıştık. Hiç kimseye seviyesizlik terbiyesizlik yapmadık. Bütün üyelerimizde bugün bizim karnemizi verdi. Projesi olan Isparta’nın birlik ve beraberliğini menfaatini düşünenler, borsamıza kayıtlı veya kayıtsız kim varsa gelsin. Telefonum da 24 saat açık. Bir nefer gibi yönetimdeki ve Meclisteki arkadaşlarla Isparta’nın menfaatine ne yapılması gerekiyorsa bu yönetim ve Meclis yapmıştır zaten. Bu da bunun bir göstergesidir. Buradan bize oy veren vermeyen bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz. Isparta’da Allah izin verirse yönetimimizle meclisimizle 4 yıl daha bu görevdeyiz. Projesi olanlar varsa lütfen getirsin rafta kalmasın. Hangi rafta? Ben aradım rafları bulamadım. Nerde projesi varsa getirsinler. Özellikle Murat Dolmacı nerde projesi varsa getirsin bekliyorum.

BU OYDAN DAHA FAZLASINI BEKLİYORDUM

Bu oydan daha fazla bir oy bekliyordum burada bir arkadaşımız var gerçekten on kişilik çalıştı. Hüdai bey o olmasaydı bu oy sayısı 35 i geçmezdi’’ dedi.

DAVULLAR ÇALINDI

Bu arada kutlamaya davul çağırıldı. Davulcu uzun süre aşağıda davul çaldı.

 

 

Bu haber 841 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...