Vali Oğuz’dan Geleceğin Şampiyon Adaylarına Destek

10 Mayıs 2013 17:16

Vali Memduh Oğuz, Çünür TOKİ Orta Okulunu ziyaret ederek, masa tenisi dalında geleceğin şampiyon adaylarına başarılar diledi.

Isparta’da yapılan okullar arası masa tenisi yarışmalarında ikinci gelen, geleceğin yıldız sporcu adaylarını; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Rahmi Ulu ile birlikte ziyaret eden Vali Oğuz, Çünür TOKİ Orta Okulu Masa Tenisi Takımının antrenmanını bir süre izledi.

Çok güzel bir etkinlik ile karşılaştığını belirten Valisi Memduh Oğuz,  öğrencilerin çok kabiliyetli olduğunu belirterek, hediye edilen spor malzemelerinin nedenli önemli olduğunu vurguladı.

Geleceğin yıldız sporcu adaylarını hararetle alkışlayan Vali Oğuz duygu ve düşüncelerini şu şekilde açıkladı; “Gençlik hizmetleri ve spor il müdürümüz okullarla ilgili çalışmalarını devam ettiriyor. Müdürümüz buraya masa tenisi için araç, gereç getirdi. Çocuklarımıza tenis masası, raket, tişört ve şapka hediye edildi. Burada gördük ki çokta ihtiyaç varmış.

 Burada başka okullarımızdan da öğrencilerimiz var, antrenörümüz, hocamız burada, çocuklarımızda çok kabiliyetli, onlardan inşallah şampiyonlar çıkacak” dedi.

Vali Oğuz, ardından başarılı sporculara raket, tişört ve şapka hediye etti.

Bu haber 615 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...