ISMMMO Genel Kurulu Cumartesi günü

10 Mayıs 2013 17:06

Isparta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ISMMMO) 21. Olağan (Seçimli) Genel Kurul Toplantısı  11-12 mayıs 2013 tarihinde yapılacak. Saat 10:00’da Süleyman Demirel Konukevi’nde yapılacak olan seçimlerde ‘Birlik Dayanışma Grubu’ göreve yeniden talip olacaklarını açıkladı.

Yapılan açıklamada; “Isparta Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler Odası 21. Olağan Genel Kurul Toplantısı  11-12 mayıs 2013 tarihinde yapılacak.

Genel kurul toplantımıza tüm üyelerimizi bekliyoruz.

Birlik Dayanışma Grubu olarak yıllardır odamızın çeşitli kurullarında görev yapmış, tecrübeli ve birikimli, gençliğin dinanizmini içinde barındıran, takım ruhuna sahip ekibimizle, tüm meslek mensupların katılımıyla el ele vererek  mesleğimizi ve odamızı hakettiği yere taşımak için yeniden göreve talibiz.

Ağır iş yükü altındaki meslek mensuplarımızın ve mesleğimizin tüm sorunlarına vakıfız ve bu sorunları odamıza kayıtlı 327 üyemizle birlikte yaşıyoruz, sorunların çözümü noktasında ekibimizle birlikte tüm gayret ve özveriyi birlik dayanışma içinde çözmek için mücadele edeceğimizin sözünü şimdiden veriyor sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Birlik dayanışma grubu  listesi  şu isimlerden oluşuyor:

YÖNETİM KURULU

Zafer Büyüknohutçu, Mukadder Tunç, Hüseyin Karaca, Gazi Dalmış, Serkan Keskin

DENETİM KURULU

Müzeyyen Güler, Sadettin Karabulut, Yıldıray Eryıldız

DİSİPLİN KURULU

O.Yalçın Balbay, Y.İzzet Özdamar, A.Gökhan Eser, Serdal Gülatan, Fatmagül Erdem

BİRLİK  DELEGELERİ

Zafer Büyüknohutçu, Şükrü Kaya, Aykut Tezcanlı, İsa Gökdoğan, Osman Bayram, Ömer Parlak, H.Avni Öztoprak” denildi.

 

Bu haber 845 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...