Milletvekili Öner, Kocatepe’ye çıktı

28 Ağustos 2012 18:19

Büyük Taarruzun başlangıcı ve Afyonkarahisar’ın kurtuluşunun 90. yılı nedeni ile şehrin ilçe ve merkezlerinde halkla birlikte kutlama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner’i yanından ayırmadı.

Bu arada CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol ve yönetimi Kılıçdaroğlu’na eşlik ettiler. Afyonkarahisar’da CHP’nin İl Başkanlığının açılışına ayrıca Isparta’dan diğer partililerde katıldı. Afyonkarahisar’ın Bolvadin, Sultandağlı, Çay ve diğer ilçe ve kasabalarında seçim startını veren Kılıçdaroğlu otobüsün üzerinde önemli mesajlar verdi. Din üzerinden siyaset yapılmasının siyaseti yeterince kirlettiğini belirten Kılıçdaroğlu, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Bakınız bir 4+4+4  meselesi çıkardılar. Okullar açıldığında her şey arap saçına dönecek. Bu sistem ne bakanlar kurulunda görüşüldü, ne milli eğitim şurasında ele alındı, ne stratejik planda gündeme getirildi, ne de kalkınma planında çalışması bile yapılmadı. 5 tane milletvekili teklifi getirdi diye Türkiye’de yüz binlerce öğrencinin, velinin sistemini bozdular. Okullar açılında hepsini göreceğiz bunların. Korkmayın kendinize güvenin arkanızda CHP var. Dirençli, yürekli kararlı olun. Artık birlikteyiz.Buradan da sesleniyorum ey AKP egemen güçlerin taşeronluğunu yapmaktan vazgeç” dedi.

 

Bu haber 811 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...