“Tescil borsası olmayacağız!”

7 Mayıs 2013 18:47

Ticaret Borsası Başkan Adayı Şükrü Top, “Üreticimizin yalnızca tescilini yaptırdığı bir borsa yapısından uzaklaştırmak için önce üretici ve müstahsilimizi güçlendireceğiz” dedi.

Ticaret Borsası seçimlerine iki gün kala Başkan Adayı Şükrü Top, çalışmalarına devam ediyor. Yeni bir rüzgâr yakaladıklarını açıklayan Top, bunun meyvelerini toplayacaklarını ifade etti. Son olarak eski başkanlardan Murat Dolmacı’yı da ekibine ekleyen Top, yaptığı ziyaretlerde projelerini tek tek anlatırken, üretici ve tüccarlardan oluşan üyelerinin de görüş ve düşüncelerini topluyor. “Tarımda Sanayileşen Isparta” sloganıyla yol alıyoruz diyen Şükrü Top, yaptıkları ziyaretler neticesinde önemli noktaları da yakaladıklarını söyledi.

Özellikle Yalvaç bölgesinde önemli bir hava yakaladıklarını bildiren Top, “Şube açılması yönünde isteklerle karşılaşıyoruz, biz zaten bunu yapacaklarımız arasında söylemiştik. Ancak bununla da yetinmeyeceğiz, üreticimizi ürettiği ve üreteceği ürünlerle alakalı tahlillerini yaptırabileceği laboratuarlar da oluşturacağız” dedi.

TESCİL BORSASI OLMAYACAĞIZ

Başkan adayı Şükrü Top, “Borsa’yı pasif yapısından kurtarmak için aktif yönetim üyeleri oluşturduk. Üreticimizin yalnızca tescilini yaptırdığı bir borsa yapısından uzaklaştırmak için önce üretici ve müstahsilimizi güçlendireceğiz. Borsalar gücünü müstahsillerden ve üreticilerinden alıyor. Şayet biz bu yapıyı harekete geçirebilirsek, inanıyoruz ki borsamız daha da güçlenecek” dedi.

Bu haber 650 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...