Isparta’ya hizmette hep varız

1 Mayıs 2013 18:19

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dün kendisine gerçekleştirilen üç ziyarette de ortak bir mesaj verdi. Günaydın, “Isparta’ya hizmette hep varız. Belediyenin üzerine düşen bir görev olursa canla başla destek vermeye hazırız” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hafta sonu Olağan Genel Kurulunu yaparak yeni yönetimini belirleyen Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu’nu, görevine yeni başlayan Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci’yi ve Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Ahmet Ayyıldız ve Yönetim Kurulu’nu makamında ağırladı.

ZİRVEDE HİZMET ADIMI

Başkan Günaydın’a günün ilk ziyareti SS 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirildi. Kooperatif Başkanı Mehmet Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde Isparta’nın toplu taşıma konusu ele alındı. Yavuz, toplu taşımacılıkta Isparta halkına en güzel hizmetleri ve yenilikleri Başkan Günaydın’ın talimatları doğrultusunda gerçekleştirdiklerini ve hizmetlere bundan sonra da devam edileceğini ifade etti. Başkan Günaydın ise Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin her geçen gün hizmet kalitesini artırdığına değinerek “Halk otobüslerimizin zirvede hizmet adımını attık. Ispartalı hemşerilerimizin halk otobüslerimizin ve çalışanlarının olağanüstü nezaketli ve kaliteli hizmet yaptıklarını göreceklerdir. Yeni yönetime seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ISPARTA HİZMETİNDE HEP BERABER VARIZ

Günün ikinci ziyareti görevine yeni başlayan Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci tarafından gerçekleştirildi. Bugüne kadar Orman Bölge Müdürlüğü olarak Isparta’da yapılan çalışmaların üzerine bir tuğla daha koymak amacını taşıdıklarını belirten Değirmenci, Bölge Müdürlüğü olarak yapılan çalışmalar hakkında Başkan Günaydın’a bilgi aktardı. Sezon itibariyle orman yangınları dönemine girildiğini ve bu noktada tüm hazırlıkların planlandığından bahseden Değirmenci, belediyenin de gerektiğinde orman yangınlarında yardımcı olduğunu belirtti. Değirmenci’ye görevinde başarılar dileyen Başkan Günaydın, “Ormanlar hepimizin. İnşallah bu yıl ormanlarımızda yangın olayı yaşanmaz. Bizlerde belediye olarak itfaiyemizi geliştirdik, yeni araçlar takviye ettik. Ancak böyle bir orman yangını olursa da canla başla sizlere yardıma hazırız. Isparta hizmetinde hep beraber varız” şeklinde konuştu.

ŞEHİT ve GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Son olarak Başkan Günaydın’ı Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Ahmet Ayyıldız ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Ayyıldız, Başkan Günaydın’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını dile getirdi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, her zaman şehit yakınları ve gaziler ile birlikte olduklarını söyledi.

 

 

 

Bu haber 607 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...