Isparta’ya yeni yaşam alanı geliyor

29 Nisan 2013 18:06

İşadamı Mesut Şener, otel, AVM ve konut inşaatına başladı. AVM 1 yıl içinde bitecek otel ve konutların tamamlanma süresi ise en geç 2 yıl. İnşaatlar tamamlandığında Isparta’da yeni bir yaşam alanı oluşacak.

Isparta büyük bir alışveriş merkezine daha 1 yıl içinde kavuşuyor. İşadamı Mesut Şener tarafından Migros’un bulunduğu bölgeye yapılacak olan otel, AVM ve konut projesi inşaatına başlandı. Şener, AVM’nin 1 yıl içinde hizmet vermeye başlayacağını belirterek, 2014 yılının ilk çeyreğinin sonunda alışveriş merkezinin tamamlanacağını bildirdi. Şener, “AVM’nin içinde Türkiye’nin önde gelen bütün markaları yer alacak. Öte yandan proje içinde bulunan Hilton Oteli ve Centrum Garden konutları ise en geç 2 yıl içinde bitirilecek. Hilton Oteli 2015 yılında hizmete girecek, konutlar ise sahiplerine aynı yıl içinde teslim edilecek. İnşaatların tamamlanmasıyla bölge yeni bir yaşam merkezi haline gelecek” dedi.

KONUTLARIN YARISI SATILDI

Bu arada satışların başlamasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Centrum Garden konutlarına ilgilinin büyük olduğunu belirten Şener, konutların yarısından fazlasının satıldığını bildirdi.

 

Bu haber 755 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...