Günaydın seçim startını verdi

29 Nisan 2013 18:04

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüştüğü öğrenilen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’ya dönüşünde ayağının tozuyla yeni dönem için seçim çalışmalarına başladı.

2014 yerel seçimlerine aylar kala Belediye Başkanlığına aday adayı olmayı düşünenler çalışmalarına başladı. Ancak bugüne kadar MHP adına seçim çalışması yürüten olmamıştı. Sadece önceki gün Belediye Meclis Üyesi Uğur Bestelci Başkanlığa aday adaylığı açıklamıştı.

MHP’NİN BAŞKAN ADAYI GÜNAYDIN MI?

Bu gelişmeler ışığında Başkan Günaydın, önceki gün çarşı esnafı ve sanayi esnafını gezerek seçim startını vermiş oldu. Günaydın’ın bu gezileri “MHP’nin adayı Günaydın mı?” sorusunu gündeme getirirken partilerin aday adaylarının önümüzdeki aydan itibaren belli olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

KARINCA GİBİ ÇALIŞIYORUZ

Öte yandan belediye olarak ortaya bir hedef koyduklarını ve bu hedefler doğrultusunda hizmetlerin sürdüğünü, yatırımların tek tek yükselmeye başladığını belirten Günaydın, “Karınca gibi çalışıyoruz. Şehri bir bütün olarak planlıyoruz” dedi. Esnaflara da tavsiyelerde bulunan Günaydın, “Doğrulara kürek sallayalım, haksızlıkların karşısında duralım” ifadesinde bulundu.

 

 

Bu haber 569 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...