“Nöbetçi vekil iftira atıyor!”

24 Nisan 2013 14:40

AKP Milletvekili Recep Özel’in MHP kanadına yaptığı sert eleştirilere cevap gecikmedi. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Milletvekili Özel’i “Nöbetçi milletvekili” olarak nitelendirdi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Milletvekili Recep Özel’in partileri ve yöneticileri adına yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Yalçın, “Milletvekili Recep Özel hem Ankara’da hem de Isparta’da nöbetçi vekillik yapmaktadır. Zaman zaman çıkıp tuhaf açıklamalarda bulunuyor. Yine partisinin Uluborlu’da yapılan nöbetçi toplantısında konuşmuş. Belediye Başkanımızın Çünür’deki arsalarıyla ilgili açıklamalarda bulunmuş. Ne olup olmadığını bilmeden iftira atmaktadır. Biz Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’a sorduğumuzda Milletvekili Özel’in bahsettiği ve aslında bildiği100 metrekarelik yer eklentidir. Yani sosyal tesis olarak, sağlık ocağı olarak terk edilecek bir yer. Sanki yeni bir arsası varmış gibi, haksız kazançla alınmış gibi dürüst insanlara atılan haksız iftiradan başka bir şey değildir. MHP’nin belediye başkanlığı dönemiyle ilgili her türlü tartışmaya hazırım” dedi.

ÖZÜR DİLEMELİDİR

Öte yandan Özel’in MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında yaptığı açıklama hakkında da değerlendirmede bulunarak “Haysiyetli ve onurluysa Genel Başkanımızdan özür dilemelidir. Herkes haddini bilmeli. Hüseyin Çelik’in yapmış olduğu açıklamalardan esinlenmiş. Bir insanın evlenmemesi ve çocuğu olmaması bir eksiklik değil. Bu bir siyasi gaftır. Çocukları olmayandan, evlenmeyenlerden bir milletvekili olarak özür dilemelidir. Bu insanları rencide etmiştir. Sayın Başbakan’ın da çocukları vardır. Onların ne kadar hayırlı olduğunu da görüyoruz! Bu ülkeyi karşılıksız seven herkes Sayın Genel Başkanımızın evlatlarıdır. Biz bu ülke için canımızı seve seve veririz” diye konuştu.

 

Bu haber 583 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...