Milletvekili Özel’den hem Günaydın’a hem de Yalçın’a salvolar!

24 Nisan 2013 14:28

AKP Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Çünür’de 2 arazi açıkladığını ancak üçüncü bir arazinin daha bulunduğunu ve bunu da hanımının kendisinden gizlice aldığını iddia etti. Özel ayrıca MHP Yalçın’ın Isparta’daki yatırımları görmezlikten geldiğini belirterek, “Devlet yatırımlarının bir tanesinde kamp kurdular. Ayda bir gidiyorlar ve Türkiye’de bilirkişi çetesiyle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar” ifadelerinde bulundu.

AKP Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Çünür’deki arazileri hakkında halka eksik bilgi verdiğini söyledi. Özel, “Belediye Başkanımız Çünür’deki yerler ile ilgili açıklama yapsın dedik. Açıklamada bulundu fakat eksik bir açıklama yaptı. Başkan Günaydın yaptığı açıklamada 2 tane yer aldığını söyledi. Fakat 3’ncü bir yer var. Ben de kayıtları da mevcut. Ya hanımı kendisinden gizleyerek aldı, ya da bunu bir hayır kurumuna bağışladılar! Çünkü mal varlıklarından düşürmüşler. 8381 ada 66 cilt ve 6536 Parsel 1’deki taşınmazdan 2 kişiden hisse alarak bu 3’ncü hisseyi herhalde hanımı Yusuf Ziya beyden gizlice aldığı kanaatindeyim” dedi. 

Öte yandan Özel, MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara da cevap verdi. Özel, Yalçın’ın Isparta’daki yatırımları görmezlikten geldiğini belirterek, “Devlet yatırımlarının bir tanesinde kamp kurdular. Ayda bir gidiyorlar. Türkiye’de bilirkişi çetesiyle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. AKP’nin Isparta’da yapılan anket ile ilgili olarak ‘Parti binasında yapıyorlar bu anketleri’ demişler. Bu anketler gerçek anketler. Bakın bu çözüm sürecine bu bölgenin desteği yüzde 60’dır. Partimizin oy oranı yüzde 55’ler civarındadır. Şimdi ‘AKP Isparta’da bir şey yapmadı, Isparta’ya ne kazandırdı?’ gibi söylemler var. Her yerde bir eserimiz mutlaka var. MHP İl Başkanına ‘Gel gezdireyim seni’ dedim. Noter huzurunda gezecekmişiz! Noter huzurunda neyi gezeceksek anlamadım. Ama bir gün Isparta’da yapılan özel sektör yatırımlarını ve devletin yatırımlarını gezdireceğim” diye konuştu.

 

Bu haber 648 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...