Eğirdir Belediyesi’nden Sosyal Sorumluluk Projesine destek

18 Nisan 2013 18:53

SDÜ Toplum Gönüllüleri Kulübü şiddetsizlik konulu sosyal sorumluluk projesi kapsamında Eğirdir İrfan Kaynak İlkokulu’nda kütüphane oluşturacak, okul boyanacak, fidan dikimleri yapılacak. 

Toplum Gönüllüleri Kulübü Topluluk Başkanı Elif Tokatlı, üye Simge Şahin ve Dilara Gezer ile İrfan Kaynak İlkokulu Müdürü Nihat Öcal ve Orhan Çetintürk birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.
Şiddetsizlik temalı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında İrfan Kaynak İlkokulu’nda kütüphane oluşturulacağı belirtilerken, okulun boya badana gibi ihtiyaçları giderilecek ve öğrencilerle birlikte fidan dikimi yapılacak. Eğirdir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılacak olan Sosyal Sorumluluk Projelerine destek verdiği için Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür eden Toplum Gönüllüleri Kulübü Topluluk Başkanı Elif Tokatlı, üye Simge Şahin ve Dilara Gezer, “Sağ olsun Başkanımız bizi sıcak karşıladı ve samimi bir şekilde destek olacağını belirtti. Bizi çok sevindirdi. Başkanımıza çok teşekkür diyoruz” dediler.
Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Üniversitede okuyan öğrencilerimizin sosyal sorumluk konularında yaptıkları çalışmalar bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Belediye olarak öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projelerine destek oluyoruz. İrfan Kaynak İlkokulu’nda uygulanacak projenin şimdiden hayırlı ve başarılı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. ” dedi.
Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın da desteklediği Proje kapsamında farklı üniversitelerden de 45 kişinin Eğirdir’e gelmesi bekleniyor.

 

 

Bu haber 1464 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...