“Isparta, en çok çalışan Şubelerimizden”

27 Ağustos 2012 19:19

Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım, kurumun Isparta Şubesinin yaptığı faaliyetleri yakından takip ettiğini belirterek; “Isparta Şubemiz en çalışkan şubelerimizden birisi durumundadır” dedi.

 

Türk Hava Kurumu’nun Isparta, Antalya ve Burdur illeri ile bu illere bağlı ilçe Şubelerinin katıldığı Bölge Toplantısı Isparta’da gerçekleştirildi.

YILDIRIM; “BÖLGE TOPLANTIMIZI ISPARTA’DA YAPTIK”

Toplantı sonrası bir açıklama yapan THK Genel Başkanı Osman Yıldırım; “Bugün Isparta’ya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Kurumumuzun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban ile birlikte Bölge toplantısı yapmak amacıyla Isparta’ya geldik. Burada Antalya ve Burdur’u ilçeleri ile birlikte kapsayan bölge toplantısı yaptık. Bu toplantıda Isparta için çok güzel olan projelerimizi de görüştük. Isparta’ya yapacağımız eğitim kompleksi ve Meslek Yüksek Okulu konularını ele aldık. Toplantımız son derece yararlı geçtiğine inanıyorum.

Ayrıca, Isparta Şubemiz Zafer Beyin önderliğinde çok iyi faaliyetler yapıyor. Bunun için sayın Zafer Çağlar beye ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

ÇAĞLAR; “DEV ARTIK EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR”

Türk Hava Kurumu Isparta Şubesi Başkanı Zafer Çağlar da toplantıda yaptığı konuşmada; “Genel Başkanımız sayın Osman Yıldırım ve Üniversitemiz Rektörü sayın Ünsal Beye Isparta’ya hoş geldiniz diyorum. Kendilerinin ziyareti bizi son derece mutlu etmiştir.

Yaptığımız ziyaret ve bölge toplantısında verdikleri müjdeler bizi ayrıca memnun etmiştir. Zira, bu yatırım müjdeleri Isparta için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Örneğin; Isparta’ya yapılacak Meslek Yüksek Okulumuzda ülkemiz öğrencilerinin yanı sıra 77 ayrı ülkeden de yabancı öğrenci gelecek ve burada okuyacak.

Bunun yanı sıra, kurum olarak çeşitli sosyal ve kültürel seminer ve faaliyetlerde bulunuyoruz. Yine kurum olarak oluşturduğumuz Orman Yangın Filomuzla Uçağıyla, Helikopteriyle ülkemizdeki tüm orman yangınlarını söndürmede birinci derecede ilgili kurum konumundayız. Ben tüm bu çalışmaları kurumumuz adına ‘dev artık ayağa kalktı ve emin adımlarla yürüyor’ olarak değerlendiriyorum” dedi.

 

Bu haber 782 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...