Belediye çalışanlarının maaşları artırıldı

9 Nisan 2013 19:11

Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Kurt, belediye ile yaklaşık 2 aydır devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin olumlu sonuçlandığını belirtti. Kurt, belediyede çalışan 358 işçinin maaşının artırıldığını açıkladı. Bugün imza töreni düzenlenecek.

Belediye-İş Sendikası ile Isparta Belediyesi arasında 2 aydır devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri mutlu sonla bitti. Şube Başkanı Cemal Kurt haberi herkesten önce gazetemizle paylaştı. Kurt, bugün saat 10.30-11.00 gibi Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile birlikte imza töreni düzenleyeceklerini bildirdi.

ÜCRETLER ARTIRILDI

Kurt, görüşmelerde idari maddelere ilişkin maddelerin eski şekliyle geçtiğini belirtti. Kendileri için asıl önemli olanın yasal maddeler ve ücretler olduğunu belirten Kurt, “Ücret konusunda arkadaşlarımızı ve belediyeyi düşünerek uygun bir artış yapıldı. Çalışanlarımız bu artıştan memnun. Sözleşmemiz belediyedeki 358 kişiyi kapsıyor. Belediyemiz bizi hiç üzmedi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Isparta Belediyesi bu konularda çok duyarlı. Bugünkü törende her şeyi açıklayacağız” dedi.

Bu haber 732 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...