Başyiğit’ten ‘TC’ ibarelerinin kaldırılmasına tepki

9 Nisan 2013 19:03

Uluslararası Avrasya Eğitimciler Derneği Isparta İl Temsilcisi M. Koray Başyiğit, T.C  logosunun kaldırılması  ve 23 Nisan törenleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Başyiğit’in açıklaması şöyle: “AKP ; PKK  ile yürüttüğü müzakereler çerçevesinde “Türk”, “Türkiye” ve “Atatürk” adlarını kamu kurum ve kuruluşlarından silmeye devam ediyor.Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’na sağlık kuruluşlarının tabelalarından, resmi evraklarından “Türkiye Cumhuriyeti” ve kısaltması olan “T.C.” ibarelerini kaldırıyor.

Ispartamız  ise ilk uygulanan iller arasına girdi.Yetkilileri tebrik ederiz(!)

Acaba niçin,neden,bu T.C logosu iktidarda ki siyasi iradeyi AKP’ yi rahatsız ediyor? AKP ye oy verenler acaba vicdanen rahatlar mı?

Türkiye Cumhuriyeti kimleri huzursuz ediyor? Lütfen sağ duyu ile düşünün.

Ayrıca;

Ulusal ve Resmi Bayramlardaki Törenler Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara koltuk devretme uygulaması kaldırıldı. Toplu olarak yapılan 23 Nisan şenliklerine de son verildi.

Ne güzeldi çocuklarımız Valilik, Belediye Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü makamlarına oturmaları ve eksiklikleri dile getirmeleri….

O körpecik beyinlere sahip çocuklarımız artık 23 nisanı okulunun bahçesinde (nasıl bir kutlama ise) kutlayacak...Koltuklarına oturan çocuklardan bile korkup koltuklarını kıskanan zihniyete- AKP’ ye oy verenler utansın....

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE…

SUSKUNLUĞUMUZDAN  PAY ÇIKARANLAR, ARTIK SABRIMIZ KALMADI”.

 

Bu haber 814 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...