Rektör İbicioğlu terörü kınadı

25 Ağustos 2012 14:09

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, son günlerde yurdumuzun çeşitli bölgelerinde terör örgütünce gerçekleştirilen hain saldırıları kınadı.

Rektör İbicioğlu’nun mesajı şöyle: “Son günlerde yurdumuzun çeşitli bölgelerinde yaşanan terörist saldırılar ülkenin her ferdini derinden etkilemiştir. İnsanları birbirine yakınlaştıran ve kırgınlıkların son bulduğu bir bayram gününde dahi yaşanan saldırılar, terörün çoluk çocuk, kadın erkek ayırmadığını tekrar ortaya koymuştur. Bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm teröristleri lanetliyoruz.

Saldırıların üzüntüsünü yaşarken kirli emellerin bizi ayırma girişimlerine karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Farklılıkların yüzyıllarca kardeşçe hüküm sürdüğü coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışan herkese kardeş kalacağımızı bir kez daha göstereceğiz.

Bu düşünceler ile hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz”.

Bu haber 753 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...