“Esnaf, sanayici ve tüccarın sesi olacağım”

5 Nisan 2013 16:16

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan işadamı İsmail Rüştü Çelik, zor şartlar altında ekmeğini kazanan, istihdam sağlayan, vergisini ödeyerek devletine katkı sunan esnaf, sanayici ve tüccarın sesi olacağını açıkladı.

Mayıs ayında yapılması planlanan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başkanlığa adaylığını açıklayan işadamı İsmail Rüştü Çelik, basın açıklamasında bulundu. Çelik, Isparta’nın her alanda değişim istediğini, bu değişimin de Ticaret ve Sanayi Odası'ndan başlayacağını duyurdu. Isparta'nın ihtiyacı olan lobi hareketinin önderi olacağını açıklayan Çelik, şunları söyledi: “Isparta ekonomisi için büyük önem arzeden Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sürecinde 'Şimdi değişim zamanı' sloganıyla çıktığımız yolda büyük bir teveccüh ile karşılaştık. Adaylığımızı ilan etmemizden sonra gerek şahsımı gerekse ekip arkadaşlarıma gelen samimi destek ve iyi niyet dilekleri sorumluluğumuzu bir kat daha artırmıştır.

Isparta her alanda değişim istiyor. Değişim inşallah Ticaret ve Sanayi Odası'ndan başlayacak.

DEĞİŞİMİN MİMARI OLACAĞIZ

Isparta ekonomisini geliştirecek, kalkınmayı sağlayacak hamleler için inşallah değişimin mimarı biz olacağız. Isparta esnafı, tüccarı ve sanayicisi 'kimse yok mu? Benim sorunumu,  derdimi duyan yok mu?' diye feryat ederken bizler sessizce köşemizde oturamazdık. Zor şartlar altında ekmeğini kazanan, istihdam sağlayan, vergisini ödeyerek devletine katkı sunan esnaf, sanayici ve tüccarımızın sesi olacağız. Isparta'nın ihtiyacı olan lobi hareketinin önderi olacağız.

RENGİMİZ PEMBE OLACAK

Ticaret ve Sanayi Odası'na talip olan ekibimiz seçimler için de rengini belirlemiştir. Ekibimiz ITSO seçimlerine tüm Isparta'yı kucaklayan, kentimizi sembolize eden anlamlı bir renkte pusula ile girecektir. Değişimin rengi pembedir. Isparta'nın gül yüzlü insanlarından oluşan ekibimiz pembe renkteki oy pusulası ile değişime imza atacaktır.”

 

Bu haber 1070 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...