Özel’den tek liste çağrısı

5 Nisan 2013 16:13

AKP Milletvekili Recep Özel, Mayıs ayında yapılması planlanan Ticaret ve Sanayi Odası seçimi sürecinde herkesi hassas olmaya davet etti. Özel, adayların çok olmasına rağmen tek liste altında birleşilmesi yönünde teklifte bulundu. Ayrıca geçmişi eleştirmeye gerek olmadığını savundu.

AKP Milletvekili Recep Özel, ITSO Başkan adaylarına anlamlı bir çağrıda bulundu. Şu ana kadar 3 kişinin kendini resmi olarak açıklamasına rağmen halen daha tek liste altında birleşilmesi ve bütünlüğün sağlanarak sağlam bir yapı oluşturulması fırsatı olduğunu savunan Özel, “Keşke ticaret ve sanayi sektörü, Odamızın tek liste halinde birlik bütünlük içinde her şey Isparta için diyerek bir çalışma yapabilseydi. Bunun yapılabilmesi için çalışalım diyorum. Adaylıklar açıklanmış olabilir. Kırmadan dökmeden enerjimizi birleştirebiliriz. Bundan ümitliyim. Parçalı sitem Isparta’ya bir şey kazandırmaz. Ayrıca genç iş adamlarımızın yeni isimlerin bu sürece dahil ederek onların da görev alması gerektiği düşüncesindeyim” dedi.

ELEŞTİRİLERE GEREK YOK

Öte yandan bu süreçte hassasiyetin korunması gerektiğini de belirten Özel, “Geçmişte o bir şey yapmadı gibi olumsuz eleştirilere girmeye gerek yok. Isparta’da ticaretle sanayiyle uğraşanların ortalaması neyse oda yönetiminin de ortalaması odur. Yönetime geleceklerin ticaret erbabının anlayışını değiştirecek beklentisinde olmayalım. Bugüne kadar görev yapan ekipler iyi niyetle bir şeyler yapmak için gayret göstermişlerdir. Geçmişi kapatıp herkese teşekkür edip biz nelere yapabiliriz anlayışını hâkim kılabilirsek kırmadan dökmeden gideriz. Bu birliktelik inşallah sağlanır ve buna da destek oluruz”  diye konuştu.

 

 

Bu haber 701 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...