Mahsur kalan öğrenciler kurtarıldı

4 Nisan 2013 15:31

Uluborlu ilçesi Kapıdağında mahsur kalan ve yardım talebinde bulunan 2 öğrenci İl Jandarma Komutanlığı’nca 156 GSM Konum Belirleme Sistemi vasıtasıyla bulundu.

Konu ile ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan duyuruda; “Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Uluborlu ilçesi Kapıdağında mahsur kalan ve yardım talebinde bulunan (2) öğrenci kurtarılmıştır.

Isparta ili Uluborlu ilçesinde bulunan Meslek Yüksekokulu öğrencisi I.D.(1994) ve C.E.(1992) isimli iki şahıs 01.04.2013 günü saat:17.53 sıralarında 156 Jandarma İmdat Hattını arayarak, Uluborlu ve Senirkent ilçeleri arasında kalan Kapıdağında mahsur kaldıklarını beyanla yardım talebinde bulunmuşlardır.

Alınan ihbar üzerine İl J.K.lığınca, 156 GSM Konum Belirleme Sistemi vasıtasıyla mahsur kalan öğrencilerin yer tespitinin yapılmasını müteakip Uluborlu İlçe Jandarma Komutanı emir komutasındaki (1) Jandarma Asayiş Timi ve İsparta AFAD Müdürlüğünden (1) ekip tarafından öğrenciler aynı gün saat:22.00 sıralarında mahsur kaldıkları yerden kurtarılmışlardır. Öğrencilerin yapılan sağlık kontrollerinde herhangi bir olumsuz duruma rastlanılmamıştır” denildi.

 

Bu haber 781 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...