Kanser taramasına Eğirdir Belediyesi’nden ücretsiz otobüs desteği

3 Nisan 2013 20:13

Eğirdir İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile ilçede yaşayan kadınlar ücretsiz olarak kanser taramasından geçecek          

Eğirdir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Nazif Aydın, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ayda iki gün yapılacak taramaların Nisan ayındaki tarihleri belli oldu. Aile Hekimlerinin belirlediği hastalar 15 Nisan ve 26 Nisan’da Isparta’ya götürülecek..

Sağlık teşkilatına her zaman verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür eden Eğirdir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Nazif Aydın, “Belediye ile İlçe Sağlık Müdürlüğümüz işbirliği ile Aile Hekimlerimizin kontrolünden geçen ve taramaya katılması uygun görülen hastalar Isparta’daki Kanser Erken Teşhis, Tarama Ve Eğitim Merkezi (KETEM)’e ücretsiz tarama için götürülecekler. KETEM’de meme, serviks, kolorektal kanserleri taramaları yapılacak. Başkanımız sağolsun yapılacak taramaları hastaların gidip gelmesi için Belediye vasıtalarının ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyledi. Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral, sağlık teşkilatımıza her zaman olduğu gibi bu konuda da destek çıkmıştır Kendisine sağlık teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Nazif Aydın’ın ziyaretinden ve teşekkürlerinden dolayı memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “İlçemizde yaşayan vatandaşların ücretsiz olarak kanser taramasından geçmesinde Belediye olarak bizimde katkımız olacaktır. Belediye vasıtalarımız belirlenen hastaları Isparta’ya ücretsiz olarak götürüp getirecektir. Sağlık teşkilatımıza her zaman destek ve yardıma hazırız” dedi.

 

Bu haber 826 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...