MHP de adayını Haziran’da açıklayacağını bildirdi

28 Mart 2013 18:35

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Belediye Başkan adaylarını Haziran ayında açıklayacaklarını bildirdi. Yalçın, adayın Günaydın olmasının sürpriz olmayacağını söyledi. AKP’nin de haziran ayında adayını açıklaması bekleniyor.

Isparta’nın gündemi şu sıralar adayların belirlenme sürecinin yaşanmasıyla geçiyor. Hem Belediye Başkan Adaylığı hem de Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin olması sürekli kulislerin yapıldığı günlerin yaşanmasına sebep oluyor. 

İLK CHP AÇIKLAMIŞTI

Seçimlere daha 1 yıl varken CHP Belediye Başkan adayını haziran ayında açıklayacağını duyuran ilk parti olmuştu. İkinci olarak MHP geldi. İl Başkanı İsa Yalçın, adaylarını haziran ayında açıklayacaklarını söyledi.

BİRAN ÖNCE AÇIKLANMASI YÖNÜNDE TALEBİMİZİ İLETTİK

Adayın bir an önce açıklanması yönünde genel merkeze bilgi verildiğini açıklayan Yalçın, “Net bir tarih yok ama bu işin haziran ayı sonuna doğru olacağını düşünüyorum. Isparta belediye başkan adayı haziran-temmuz gibi açıklanacaktır. Genel başkanımız mevcut belediye başkanlarının devamıyla ilgili zaman zaman kararlar alabiliyor. Bizim partimizde başarısız hiçbir belediye başkanı yok. Böyle bir karar alınabilir, sürpriz olmaz” dedi. bu konuda son sözü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin söyleyeceğini ifade eden Yalçın, Günaydın'ın yeniden aday olmasının kendileri için sürpriz olmayacağını söyledi.

AKP’NİN, MHP VE CHP’DEN SONRA AÇIKLAYACAĞI ÖĞRENİLDİ

Öte yandan kulislerden edinilen bilgiye göre AKP’nin de CHP ve MHP’nin adayının ortaya çıkmasından sonra adayını açıklayacağı öğrenildi.

 

Bu haber 795 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...