Bayramda eğlencenin adresi Lunaparklar

23 Ağustos 2012 12:02

 

Ramazan Bayramı'nda gönüllerince eğlenmek isteyen çocuklar ve gençler, bayramın vazgeçilmezleri arasında bulunan lunaparka akın etti.

 

Isparta’da bazı vatandaşlar Bayram tatilini Gökçay veya Ayazmana Mesirelik alanında piknik yaparak değerlendirirken, çocuklar ve gençler ise Lunaparka yoğun ilgi gösterdi.

Gökçay Mesirelik Alanındaki Lunapark Eğlence Tesisleri'nde Dönme Dolap, Çarpışan Araba, Discovery ve Gondol’a binerek eğlenen çocuklar ve geçler, bayramın tadını doyasıya çıkardı.  Lunapark işletmecileri ise her Bayram olduğu gibi bu bayramda da çocuklar ve gençlerin Lunaparka yoğun ilgi gösterdiğini söyleyerek; “Lunaparka her gün yaklaşık 5 bin kişinin geldi. Bayramlarda işlerimiz diğer günlere göre 3-4 kat artıyor. Çocuklar el öperek topladıkları paralarla buraya gelip eğleniyorlar. Biz de çocuk ve gençlerimizin güvenliği için tüm önlemleri aldık” dediler.

Bayram tatili için ailesiyle Sütçüler’den Isparta’ya gelen Sevim Erük (10) ise; “Buraya geldiğim için çok mutluyum. Bayramda topladığım harçlıklarla burada eğleniyorum. Çok mutluyum” dedi.

 

 

Bu haber 4538 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...