Futbol Taban Birliği Yöneticilerinden Başkan Başdeğirmen’e teşekkür

25 Aralık 2019 16:01

IASKF Başkanı Erhan Oturak, spora ve sporcuya verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibine teşekkür etti.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim vaatleri arasında yer alan ‘Amatör Spor Kulüplerinin Desteklenmesi’ sözünü yerine getirmesinin ardından futbol taban birliği yöneticilerinden teşekkür açıklaması geldi.

Başdeğirmen, ilk etapta 23 amatör futbol takımına pazartesi günü 5’er bin TL destek sağlanacağını açıklarken, senede bir gerçekleştirilen şampiyonadaki deplasman için araç tahsis edileceğini ve Türkiye şampiyonasında finale giden takıma 10 bin TL’lik destek sağlanacağının müjdesini vermişti.

                Bu müjdeler üzerine Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (IASKF) Başkanı Erhan Oturak, spora ve sporcuya verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibine teşekkür etti. Bu destekle amatör kulüplerin bir nebze de olsa nefes aldığını kaydeden Oturak, “Başkanımızla birlikte inşallah Amatör Futbol Evini’ne da yapacağız. Ayrıca kente kazandırılacak spor tesisleri ve semt sahalarıyla takımlarımız ve sporcularımız çok daha iyi şartlarda çalışacaktır. Başkanımız seçim öncesi verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor.  Spora katkı ve ilgisinden dolayı Başkanımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

                Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün de  Amatör Spor Kulüplerinin Desteklenmesi ve başarıya teşvik edici ödüller vermesinden dolayı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

 

Bu haber 261 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...