Ispartaˈya 2 Noter atanacak

24 Aralık 2019 16:06

Adalet Bakanlığı, Isparta 9 ve 10. Noter ataması gerçekleştirecek. 2016 yılı tahmini gayrisafi gelirleri 250 bin TL olan noterlikler için gerekli şartlar Resmî Gazeteˈde yayımlandı.

Adalet Bakanlığı, Isparta için 2 ayrı Noter ilânına çıktı. Bu bağlamda Isparta 9 ve 10. Noter ataması gerçekleştirilecek.

İstenilen şartlar Resmî Gazeteˈnin 18 Aralık 2019 tarih ve 30982 sayılı baskısında yayımlandı.

Bakanlık, ilanda özetle şu bilgileri paylaştı:

ˈˈMÜNHAL NOTERLİK 2016 yılı tahmini gayrisafi gelirleri 250.000.-TL. olan, aşağıda isimleri ve ihdas alanları yazılı bulunan MUHDES İKİNCİ SINIF NOTERLİKLER münhaldir. 1512 sayılı Noterlik Kanununun 22 ve müteakip maddeleri gereğince BİRİNCİ SINIF VE İKİNCİ SINIF NOTERLERDEN bu noterliklere atanmaya istekli olanların ilan tarihinden itibaren bir ay içinde Bakanlığımıza www.vatan’das.uyap.gov.tr adresinde yer alan başvuru ekranından güvenli elektronik imza, e-devlet şifresi veya mobil imza ile başvurmaları gerekmektedir.

Atamalar, başvuru ve vazgeçme taleplerinin elektronik ortamda alınarak sisteme işlenmesi sonucu elektronik ortamda gerçekleştirileceğinden fiziken yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Elektronik ortamda başvuru için başvuru kılavuzlarına, www.higm.adalet.gov.tr adresinden ulaşılabilecektir. Başvurularda UYAP kayıtları esas alınacaktır. İlan olunur.

 

 

Bu haber 272 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...