METRUK BİNA TEPESİNDE PAZARLIK

24 Aralık 2019 15:35

Isparta’da 20 yaşlarındaki erkek şahıs metruk binanın üst katına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu. Polislerin ikna çabası sonucunda isminin Muhammet olduğu öğrenilen soyadı açıklanmayan şahıs ifadesi alınmak üzere Emniyete götürüldü.

Olay saat 10.00 sıralarında Şehir Hastanesi karşısında bulunan FETÖ’nün okullarından olan ve bir süre önce yanarak metruk bina haline gelen eski Altınbaşak Koleji binasında meydana geldi. 112’ye gelen ihbarda bir şahısın binanın üst katında bulunduğu ve intihara girişebileceğinin bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve emniyet güçleri sevk edildi.

Binanın üst katında dolaşan şahıs, polislere ilk olarak ‘-Fotoğrafımı çekerlerse atlarım’ diyerek gazetecilerin uzaklaştırılmasını istedi. Emniyet ekipleri şahısın yanına çıktı ve kendisini iknaya çalıştı. Kısa sürede ikna olan ve polislerle birlikte binadan aşağıya inen Muhammet olay yerinde bekleyen ambulansa alınarak sağlık kontrolünden geçirildi.

Durumunda herhangi bir sıkıntı olmadığı anlaşılınca polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

Bu haber 319 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...