Jandarma göz açtırmıyor

14 Aralık 2019 13:10

Isparta İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Eğirdir ve Şarkikaraağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri 2 ayrı operasyonda uyuşturucu madde, ruhsatsız silah ve avlanması yasak olan kerevit ele geçirdi. Olayla ilgili 8 şüpheli haklarında adli işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Eğirdir ve Şarkikaraağaç ilçelerinde yol kontrolü yapan Jandarma ekipleri 3 ayrı araçta suç unsuru ele geçirdi. Ele geçirilen maddeler arasında 9 gram eroin, 1 uyuşturucu hap, 4 ruhsatsız av tüfeği, 17 parça av tüfeği yedek malzemesi ve 700 kg kerevite el konuldu.

Olayla ilgisi olduğu tespit edilen H.S (29) A.Y.D (23) V.E (28) M.Ş (29) M.Ö (30), Ö.Y (30) B.K.Y (19), M.Ö (55) E.B (54) haklarında adli işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.

Jandarma Komutanlığına ekipler son zamanlarda yol kontrollerinde çok sayıda suçlu yakalarken ele geçirilen uyuşturucu maddelere de el konularak imha edildi. Kontrol ve denetimlerin aralıksız devam ettirileceği haber verildi.

Bu haber 282 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...