Ispartaspor, Sarayönü’ne fark attı: 1-4

10 Aralık 2019 17:48

Pembe-yeşilliler, Sarayönü Belediyespor'u Enes İlhan Yüksel'in (3) ve İbrahim Zeytin'in 1 golüyle 4-1 mağlup etti.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, 11. Maçında Sarayönü Belediyespor’u deplasmanda 4-1 mağlup etti. Sarayönü İlçe Sahası’nda oynanan maçı Gaziantep Bölgesinden Adem Bozkurt, Halil Tolgahan Demir ve Sinan Sünbül isimli hakemler yönetti.

                Karşılaşmanın ilk yarım saatinde gol sesi çıkmazken Ispartaspor, 38. Dakikada Enes İlhan Yüksel’le deplasmanda 1-0 öne geçti. İbrahim Zeytin’le 2. Yarının başında bir gol daha bulan pembe-yeşilliler, kalan dakikalarda Enes İlhan Yüksel’le 2 gol daha bularak maçı 4-1 kazanan taraf oldu.  Sarayönü Belediyespor’un golünü ise Ahmet Sarı  son dakikalarda attı. Aynı zamanda bu oyuncu son dakikalarda kırmızı kart gördü. Sarayönü Belediyespor Teknik Sorumlusu Niyazi Kart ise hakeme itirazlarından dolayı oyun dışına gönderildi.

                Ispartaspor aldığı bu galibiyetle puanını 24’e çıkarttı ve 3. Sıraya yükseldi.  Rakiplerinin puan kaybettiği haftada pembe-yeşilliler, Kestelspor, Karaman Belediyespor’un ardından 3. Sırada bulunuyor.

BAL 7. GRUP 12.HAFTA TOPLU SONUÇLAR:

Akşehirspor – Kestelspor: 2-2

Sarayönü Belediyespor – Ispartaspor: 1 – 4

Ortaca Belediyespor – Sarayköyspor: 1 – 1

MAKÜspor – Karaman Belediyespor: 0 – 3

Çal Belediyespor – Yatağan Belediyespor: 4 – 2

Kepez Belediyespor – Bucak Belediye Oğuzhan: 3 – 1

Manavgat Belediyespor – Ereğlispor: 0 – 1

 

Bu haber 304 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...