Boğaziçi Koleji yeni yerleşkesi açıldı

10 Aralık 2019 17:45

Boğaziçi Koleji kurucularından tecrübeli eğitimci Ahmet Dayıoğlu, “Türk gençliğine olan inancımız bizi biraraya getirdi. Aynı ülküde birleşebildiğimizde çok güzel işlere imza atmak mümkün” dedi.

Boğaziçi Koleji’nin 5 kurucusundan biri olan tecrübeli eğitimci Ahmet Dayıoğlu, kolejin yeni yerleşkesi açılış töreninde kurucuları temsilen konuştu.  Dayıoğlu, “bizi bir arada tutan inanç ülkemin eğitimle kalkınacağı inancıdır” dedi.

İşte o konuşma:

“2004 yılında 5 öğretmen arkadaşın bir araya gelmesiyle başlayan bu inanç,

15 yılda büyüdü ve sizlerin de desteğiyle Boğaziçi Koleji oldu. Bu 5 öğretmeni bağlayan 2 şey vardı.

-Ülkenin eğitimle kalkınacağına inançları ve Türk gençliğine olan sevdaları. Bu birlikteliğin, gençlerimize örnek olmasını çok önemsedik. Aynı ülküde birleşebildiğimizde çok güzel işlere imza atmak mümkün. Bu düşüncemizi davranışlarımız ve kararlarımızla çevremize göstermeye çalıştık. Benim de içinde olduğum bu birlikteliğin gençlerimize örnek olmasını temenni ediyorum.

Bir milletin sahip olduğu değerler ne kadar yüce olur, yetişen nesiller bu değerlere ne kadar bağlı yetişir ve bunu kendilerinden sonraki nesillere aktarırsa o millet geleceğini teminat altına almış demektir.

Sevgili gençler, düşünen, araştıran, sosyal ve bilimsel projeler yapan, uygulayan bireyler olarak, yetişmeniz için bizler bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacak donanımda binamız ve eğitim-öğretim kadromuzla hazırız. Sizlerin de bizimle beraber koşacağınıza inancımız tamdır.”

Bu haber 311 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...