Belediye’ye 13 Hizmet aracı bağışlandı

9 Aralık 2019 18:13

Belediye ile iş ilişkisi bulunan 3 firmanın 13 hizmet aracı bağış isteği Belediye Meclisi’nde kabul edildi. Belediye Başkanı Başdeğirmen, “Isparta Belediyesi güçlü bir belediye. Ancak vatandaşımızın Belediye hizmetlerinde çorbada tuzu olması yönündeki yaklaşımını geri çevirmiyoruz” dedi.

Isparta Belediye Meclisi’nin aralık dönemi son oturumu Cuma günü yapıldı. Meclisin son toplantısında komisyonlarda görüşülen gündem maddeleri tek tek görüşüldü.

Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor doğrultusunda Belediye ile iş ilişkisi bulunan 3 firmanın 13 hizmet aracını şartsız olarak bağışlama talebi mecliste kabul edildi. İYİ Parti Grup Sözcüsü Ahmet Aydoğdu, firmaların neden bağış yaptığını, karşılığında ne istediğini sorması üzerine Belediye Başkanı Başdeğirmen, “böyle bir talebe teşekkür etmekten başka bir şey diyemeyiz. Adamlar şartsız olarak bağışta bulunmak istiyor. Belediye ile iş yapan firmalarımız bundan sonraki süreçte iyi ilişkiler içerisinde olmak için böyle bir bağış yapmak istemişler. Belediyemizin 22 hizmet aracına ihtiyacı var. 13 tanesini bu yolla gideriyoruz. 9 tane daha hizmet aracı ihtiyacımızı bu şekilde gidereceğiz” diye cevap verdi.

Belediye Başkanı Başdeğirmen, insanların belediye hizmetlerine katkı sunmak için duyarlılık gösterdiğini belirterek “Karpuz çeşmesini yaptık. İnsanlar televizyondan izleyip gelmişler. Biz de yardımcı olmak istiyoruz’ diyorlar. Belediyemiz güçlü. Bu hizmeti yapabilir. Ancak biz vatandaşımızın çorbada tuzumuz olsun isteğini geri çevirmiyoruz. 1 kuruş bile yardım edecek olsa kabul edip, belediyemiz hesabına yatırttırıyoruz. Herkese ilgisinden ve duyarlılığından ötürü teşekkür ederiz” dedi.

Daha sonra komisyon raporu doğrultusunda 3 ayrı firmanın 13 hizmet aracını şartsız bağış talebi mecliste oy birliği ile kabul edildi.

 

Bu haber 288 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...