Haberler
Başdeğirmen’den Yeni Yıl mesajı

Hızırbeyli sultanlar şampiyon
7 Aralık 2019 12:31
Sarı-siyahlılar, Küçük Kızlar Hentbol İl Birinciliğinde rakiplerini geride bırakarak mutlu sona ulaştı.
Okullararası Küçük Kızlar Hentbol İl Birinciliği sona erdi. Milli Eğitim Çalışanları Spor Salonunda oynanan maçlar nefesleri kesti. 3 yıldır şampiyon olan Isparta Hızırbey Orta Okulu il birincisi oldu.
5 takımın katıldığı müsabakalarda Küçük Kızlarda il birincisi olan Hızırbey Orta Okulu’nun bu başarısında Beden Eğitimi Öğretmeni Veysel Efe ve Antrenör Recep Aydemir başrol oynadı. Namağlup şampiyon sarı-siyahlılar, Isparta’yı gruplarda temsil edecek.
Bu arada Hızırbey Orta Okulu Küçük Kız Takımın Isparta şampiyonluğuna taşıyan kadroda: Damla Bilgiç, Ayşe Ece Mercan, Hayrunnisa Baş, Gözde Nur Çakmak, Dilara Delegen, Havvanaz Özünlü, Ayşe Eflin Güvenç, Elif Narşap ve Ebrar Demir isimli sporcular yer aldı.