“AKP’li vekiller Bakanına güvenemiyor!”

14 Mart 2013 18:39

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AKP Milletvekili Recep Özel’in Bakanına güvenemediğini ileri sürdü. Bu kararında haklı olduğunu belirten Yalçın, “Bakanlar müjdeli haberlerle geliyor ama Hükümet durmadan Isparta’yı buduyor. Bir Başmüdürlük daha Isparta’dan giderken AKP teşkilatı yine sus pus oturuyor” dedi.

Süleyman Demirel Havalimanı Başmüdürlüğü önceki gün alınan bir kararla Müdürlük seviyesine indirildi. Bu duruma tepki gösteren MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AKP teşkilatını sus pus oturmakla suçladı. Öte yandan AKP Milletvekili Recep Özel’in Bakanlarına güvenemediğini belirten Yalçın, bu kararında haklı olduğunu söyledi. Çünkü gelen her Bakanın bir müjde verdiğini ancak hemen arkasından Isparta’da bir kurumun ya da statüsünün ortadan kaldırıldığını ifade eden Yalçın, şu açıklamalarda bulundu: “AKP Milletvekili Sayın Recep Özel herhalde Bakanına güvenemiyor. Bence haklı. Çünkü Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Isparta’daki il Müdürlüklerinin çoğunu başka illere taşıdı. Örnek mi; Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ve bunun yerine bizlere müjdeli haber diye sunulan, ‘2013 yılında Keçiborlu ve Gönen’e 2 adet Otomatik Gözlem İstasyonunun yapılacağı haberi’ Bu Ispartalılara müjde olarak sunuluyor. Yine 20 Aralık 2012’de MHP Teşkilatı ‘Süleyman Demirel Havalimanı Başmüdürlüğü kapatılıyor’ diye kamuoyumuzu bilgilendiriyor, kaybeden Isparta olmasın diyor. Sayın Recep Özel ise bu açıklamaların üzerine ‘Gece rüyalarında mı görüyorlar? Başka âlemler de mi yaşıyorlar? Bu nereden çıktı’ şeklinde beyanda bulunuyor. Ama Süleyman Demirel Havalimanı Başmüdürlüğü kapatılıyor ve Havalimanı Müdürlüğü’ne dönüştürülüyor. Hükümet durmadan Isparta’yı buduyor. Bir Başmüdürlük daha Isparta’dan giderken AKP teşkilatı yine sus pus oturuyor.

YATIRIM SAĞANAĞI DİYORLAR AMA

YAĞMUR ÇİSELEMESİ GİBİ GELİYOR

Öte yandan Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel Eroğlu ‘45 projeyle, Isparta’ya 374 milyonluk yatırım sağanağı’ diye geliyor, 6’sı gölet ve 11’i taşkın koruma projesi olmak üzere 17 temel atıyor. Geri kalan yatırımların 2023 yılına kadar gerçekleşeceğini söylüyor. Yatırım sağanağı, yağmur çiselemesi gibi Isparta’nın üzerinden geçip gidiyor. AKP Teşkilatı ve Milletvekilleri de olanları herkes gibi sadece izliyor. Sessiz sedasız... Isparta yine kaybediyor.”

 

Bu haber 819 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...