“Belediyecilik AK Parti’nin işi”

3 Aralık 2019 18:06

Milletvekili Özel, memleketi Atabey’de doğalgaz arzı ile geçici kabulleri yapılan 373 TOKİ konutunun teslim töreninde AK Parti belediyeciliğini övdü.

Atabey’de hizmet sevinci yaşanıyor. Atabey Belediyesi, AK Parti belediyeciliğinin vizyon projeleri arasında yer alan TOKİ ve doğalgaz hizmeti Atabey’de Halkla buluştu. Torosgaz’ın ana hat yatırımından sonra ilçeye ulaşan ve evlerde kullanılmaya başlanılan doğalgaz ile ilgili arz, geçici kabulleri yapılarak, hak sahiplerine teslim edilen 2. Etap 373 TOKİ konutunun teslim töreni cumartesi günü yapıldı. Törene Atabeyli olan İsparta Milletvekili Recep Özel ile Torosgaz Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdemci, çevre ilçe belediye başkanları ile davetliler katıldı. Belediye  Başkanı Tevfik Atasoy, ilçeye verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Atabey’in doğalgaz ile birlikte cazibe merkezi olacağını iddia eden Atasoy, ilçemin Isparta’ya yakınlığı sebebiyle ilgi gördüğünü söyledi.

Milletvekili Recep Özel de Türkiye’de hizmetin adresinin AK Parti olduğunu belirten Özel, “doğalgaz ve sosyal konutun AK Parti belediyeciliğinin vizyon projeleri. Atabey ilçemiz bu 2 projede de başarıya ulaştı. Halkını bu hizmet ile buluşturdu. Türkiye’de belediyecilik AK Parti’nin işi. Atabey’de bunun en güzel örneklerini sergiliyor” diye konuştu.

Bu haber 275 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...