Dobi Hasan’dan çağrı: ‘Bizi yalnız bırakmayın’

30 Kasım 2019 12:47

Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, Pazar günkü Ortaca Belediyespor maçına taraftarları davet ederek, “Taraftarımızdan da şunu istiyoruz; maçın başından sonuna kadar ve diğer maçlarda da aynı şekilde bizi desteklesinler. Çünkü 12.güç bizi itiyor, sporcuyu da coşturuyor” dedi.

Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hasan Şengün, Ortaca Belediyespor maçında taraftar desteğinin önemine dikkat çekti. “Bu hafta da grubun iddialı ekibi Ortaca ile oynayacağız. Burada önemli olan şu; bizim ortaya koyduğumuz ve koyacağımız oyun anlayışı, arzu ve istek bizim için çok önemli. Ortacaspor’da grubun önemli takımlarından biri. Şu bir gerçek ki grupta 6-7 takım her an birbirini yenebilir ve her maç farklı olabilir. Bu açıdan bu olumlu bir şey. Onun için çok iyi hazırlanıp çok iyi konsantre olmamız gerekiyor. Üç maça hedef koyduk onun ilk ayağı da Ortaca maçı. İnşallah alacağız” dedi.

İlk yarının bitimine 3 hafta kala galibiyet serisi yakalamak istediklerini dile getiren  Teknik Direktör Şengün, “Taraftarımızdan da şunu istiyoruz; maçın başından sonuna kadar ve diğer maçlarda da aynı şekilde bizi desteklesinler. Çünkü 12.güç bizi itiyor, sporcuyu da coşturuyor. İnşallah pazar günü hem puanıyla hem güzel oyunuyla gülen taraf biz oluruz diyorum. İyi konsantre olmak lazım, 11 grubun içinde en çetin grup burası gibi görünüyor. Ama bunu iyi konsantre olarak lehimize çevirebiliriz o yüzden sporcularımızla konuştuk, toplantılar yapıyoruz. İnşallah devre arasına kadar arzu ettiğimiz 3 maçı alıp hak ettiğimiz yere gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Cep Herkülü izlediler

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Türk Yurdu Topluluğu üyeleri" Cep Herkülü NAİM" filmini birlikte izlediler. Cep Herkülü diye anılan, Halter’de sayısız Avrupa,Dünya,Olimpiyat altın madalyaları kazanıp İstiklal marşımızı defalarca Dünya’ya dinleten, hala kırılamayan Dünya rekorları olan,Dünya’da kilosunun 3 katından 10 kilo fazlasını kaldıran tek halterci olan ve 18 Kasım 2017 de vefat eden Bulgaristan-Kırcaali göçmeni (Evlad-ı Fatihan) Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan “ Cep Herkülü NAİM “ filmini SDÜTürk Yurdu Topluluk üyesi gençleri tarafından izledi. Türk Ocakları Başkanı Levent Başyiğit, “Böyle kahramanlarımızın hayatını anlatan filimler ölmeden önce çekilmeli, Kitaplar sağlığında okuyucusuyla buluşmalı...Allah rahmeti ile muamele eder inşallah,Mekanın Cennet olsun küçük Dev Adam” dedi.

 

Bu haber 317 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...