OKULLARINI PIRIL PIRIL YAPTILAR

27 Kasım 2019 18:08

Okullara verilen 1 haftalık ara tatilde o köyün öğretmenleri okullarını pırıl pırıl hale getirdi

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde öğretmenler tarafından alkışlanacak bir davranış sergilendi. Bu yıl ilk kez uygulanan 1 haftalık ara tatilde öğretmenler dinlenmek yerine harap durumda olan okullarını pırıl pırıl hale getirdi.

Yalvaç ilçesine bağlı Ayvalı Köyü Şehit Gökhan Aslan İlkokulu yeni döneme pırıl pırıl bir şekilde girdi. Okul Müdürü Gökan Tuncer, anasınıfı öğretmeni Emrah Efe ve sınıf öğretmeni Şerife Mandal’ın öncülüğünde Isparta ilinin Yalvaç ilçesi Ayvalı köyündeki öğrencilerin da ha iyi koşullarda eğitim-öğretim görmeleri için Aralık ayının ara tatilinde bu projeyi hayata geçirdiler. Projeyi hayata geçirirken  İlkokulun adını aldığı Şehit Gökhan Arslan’ın babası Eflatun Arslan, Ayvalı  köyü muhtarı Kudret Korkmaz, Ayvalı köyü aile sağlık hekimi Aslı Yeter Erdoğan ve velilerinde büyük desteğini  de yanlarına aldılar. Çocuklar tatil dönüşü büyük bir süpirizle karşılaştılar ve büyük bir neşe içerisinde yeni sınıflarına kavuştular.

Okul Müdürü Gökan Tuncer, ‘Okulumuzda tadilat görmesi gereken bazı yerer vardı. Öğretmen arkadaşlarımızla oturduk ve okulumuzun daha iyi koşullarda çocuklarımıza eğitim vermesi için bu ara tatili en iyi şekilde değerlendirelim diyerek kolları sıvadık. Okulumuzun adını aldığı aziz şehidimizin babası Eflatun Arslan bey, köy muhtarımız aile hekimimiz ve bazı velilerimiz maddi katkı sağladı. Zemin laminant ile kaplandı, duvarlarımız boyandı, elektrik tesisatı yenilendi ve sınıflarımız başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve değerli sanatçılarımızın resimleri ile süslendi. Çocuklarımız Pazartesi günü okula geldiklerinde büyük bir sürpriz ile karşılaştı ve çok mutlu oldular. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

 

Bu haber 274 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...