Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi projesi

23 Ağustos 2012 11:54

Diş Hekimleri Odasından

Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi projesi

Isparta Dişhekimleri Odası yeni bir örnek proje daha başlatıyor. Oda Başkanı Hüsayi Kartöz; “Yakın zamanda Sosyal Sorumluluk Projesi olan Hamilelerde Ağır ve iş Sağlığı Eğitimi çalışmalarına başlayacağız” dedi.

 

Isparta Dişhekimleri Odası yaptığı projeler ve uygulamalar ile dikkat çekiyor. Daha önce içme suyu ile ilgili çalışmalarda bulunarak büyük katkı sağlayan, İş-Kur İl Müdürlüğü ile iş garantili meslek edindirme kursları düzenleyen ve yüzlerce gencimize meslek sahibi olma fırsatı sunan Isparta Dişhekimleri Odası şimdide anne adayları ve anneler için bir proje gerçekleştiriyor.

Proje kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ve SDÜ Dişhekimliği Fakültesi Dekanlığı’nın desteklerini alan Isparta Dişhekimleri Odası adına görüşlerini belirten Oda Başkanı Hüdayi Kartöz; “Yakın zaman içinde başlayacak olan Anne ve Anne Adaylarında Ağız Diş Sağlığı Eğitimi konulu projenin şehrimizde anne ve anne adayları için bir farkındalık oluşturacağını ve proje ile Ağız Diş Sağlığı hakkında yanlış bildiğimiz ya da bilmediğimiz uygulama ve yöntemlerin değerli anne ve anne adaylarımız tarafından en doğru haliyle öğrenileceğini söyledi. Gerekli proje hazırlıklarının son aşamada olduğunu belirten Kartöz, bizlere proje hazırlanması ve sonrasında katkı sağlayacak olan İl Sağlık Müdürlüğü ve SDÜ Dişhekimliği Fakültesi Dekanlığı’na tüm meslektaşlarımız adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. En kısa zamanda projemizi başlatacağız. Bütün annelerimizi ve anne adaylarımızı şimdiden, yapacağımız projeye katılmaya davet ediyoruz” dedi.

 

 

Bu haber 707 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...