Ispartaspor zoru sever

23 Kasım 2019 12:27

Pembe-yeşilliler, Pazar günü Manavgat Belediyespor’la deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak şampiyonluk önemli bir engeli kayıpsız geçmek istiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 10. Maçında Manavgat Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. 24 Kasım Pazar günü Manavgat İlçe Sahası’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Melis Özçiğdem , Emrah Binali, Oğulcan Sefer ve Kaan Kara isimli hakemler yönetecek.

                Ispartaspor, 17 puanla dördüncü sırada bulunurken lider Kestelspor’la arasındaki puan farkı 2. 19 puanla averajla ikinci sınada bulunan Manavgat Belediyespor ise son 2 haftada Kestelspor ve Yatağanspor’a yenilerek üst üste 2 mağlubiyet aldı.

Gruptaki diğer karşılaşmalarda Alanya Kestelspor ise Sarayönü Belediyespor’la deplasmanda oynayacak. Karaman Belediyespor ise Akşehirspor’la deplasmanda karşılaşacak. Kepez Belediyespor, Demizli Sarayköyspor’u ağırlarken Çal Belediyespor ise Burdur MAKÜ’yü konuk edecek. Ortaca Belediyespor, Yatağanspor’u konuk ederken Konya Ereğlispor ise Bucak Belediye Oğuzhanspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Bu haber 286 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...