Eğirdir’de paraşüt şenliği yapılması planlanıyor

14 Mart 2013 18:28

Süleyman Demirel Üniversitesi Havacılık Kulübü Başkanı Özgür Güneş Şahin, Başkan Yardımcısı Nuri Solak, Sayman Özgür Türk ve üye Ceren Koçak birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

Geçen yaz aylarında Eğirdir’de yapılan Paraşüt Şenliği’ne verdiği destekten dolayı Başkan Özmeral’e teşekkür eden Kulüp üyeleri, “Başkanımız paraşüt şenliğimizde bizlere samimi destek verdi. Karatepe’den Altınkum Plajı’na yamaç paraşütü ile atlıyoruz. Başkanımız, hem şenliğimize destek çıktı, hem bizleri yalnız bırakmadı ve birlikte olduk. Bu yıl yine Eğirdir’de paraşüt şenliği yapmayı planlıyoruz. Başkanımız bizden daha çok istekli” dediler.

Süleyman Demirel Üniversitesi Havacılık Kulübü üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Özmeral, “Eğirdir'de turizm hızlı bir şekilde gelişiyor. Her geçen yıl ilçemizde daha güzel gelişmeler oluyor. Gölümüzün, dağlarımızın varlığı yani tabiat güzelliklerimizden dolayı çeşitli sporlar rahatça yapılabiliyor. Bizler de farklı faaliyetlerle turizmi geliştirmek için yapılacak çalışmaları teşvik ediyor ve destekliyoruz. Üniversiteli genç sporcularımızın yamaç paraşütü ile Eğirdir’imizin semalarını renklendiren faaliyetlerin her zaman yanındayız. Geçen yıl benim de uçmamı istediler. Gençlerimizi kırmadım ve hazırlıklarımızı yapmıştık. Rüzgâr fazla olunca tehlikeli olabilir diye uçuşumuzu gerçekleştiremedik. Havada, karada ve gölümüzde yapılacak her türlü faaliyetlere gücümüz nisbetinde spora ve sporculara destek olmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Bu haber 1137 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...