ISPARTASPOR SERİ PEŞİNDE

16 Kasım 2019 10:04

Dobi Hasan’la çıkış yakalayan ve 2’de 2 yapan pembe-yeşilliler, Kepez Belediyespor’u yenerek taraftarının huzurunda çıkışını sürdürmek istiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7 Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 9. Maçını  Antalya temsilcisi Kepez Belediyespor’la oynayacak. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Manisa Bölgesinden Melih Sayın, Aydın Bölgesinden Recep Durmazoğlu, Emre Yunusoğlu ve İzmir Bölgesinden Gökhan Özdemir isimli hakemler yönetecek.

ZİRVE AŞKINA

                Teknik Direktör Hasan Şengün’ün göreve getirilmesiyle 2’de yapan Ispartaspor, Kepez Belediyespor’u yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. 14 puanla 4. Sırada bulunan pembe-yeşilliler ile lider Kestelspor arasında sadece 5 puan fark bulunuyor. Temsilcimiz kazanıp önümüzdeki hafta şampiyonluk adaylarından Manavgat Belediyespor’la deplasmanda oynayacağı maça moralli çıkmak hedefi. Kepez Belediyespor  ise 7 puanla 11. Sırada yer alıyor.

KRİTİK HAFTA

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise lider Kestelspor, evinde Ortaca Belediyespor’u ağırlıyor. Aynı puana sahip olan ve zirve yarışının iddialı ekibi Manavgat Belediyespor ise Yatağanspor’la deplasmanda karşılaşacak. Şampiyonluk adaylarından Karaman Belediyespor ise ligde zor günler geçiren Konya Ereğlispor’u ağırlayacak.

AKŞEHİRSPOR-ÇAL BELEDİYESPOR MAÇI SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Burdur Bucak Belediye Oğuzhanspor ise Sarayköyspor ile deplasmanda karşılaşacak. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesispor ise evinde Sarayönü Belediyespor’u ağırlayacak. Son haftalarda çıkış yakalayan Konya temsilcisi Akşehirspor, Çal Belediyespor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak.

 

 

Bu haber 286 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...