CHP’den MHP’ye açık teklif

13 Mart 2013 22:10

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Güzelcan, şu anda İl Kadın Kolları örgütü bulunmayan MHP’ye açık teklifte bulundu. Güzelcan, MHP’nin İl Kadın Kolları örgütünün bulunmamasının üzücü bir durum olduğunu belirterek “Keşke olsa da karşılıklı birlikte çalışsak bunu çok isterim” dedi.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Güzelcan, siyasetin güzel yüzünü ortaya koydu. Güzelcan şu anda MHP’nin İl Kadın Kolları Örgütünün bulunmamasının çok üzücü bir durum olduğunu ve bir an önce kurulup karşılıklı birlikte çalışmak istediğini ifade etti. Bu anlamda MHP’ye birlikte çalışma konusunda açık davette bulunan Güzelcan, Isparta’da bir ilki gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ KADIN OLABİLİR

Göreve geldikleri gün ilk hedeflerinin Isparta’da CHP’li bir Belediye Başkanı çıkarmak olduğunu ifade eden Güzelcan, “Bu Adayımız neden kadın olmasın” dedi. CHP’nin Belediye Başkan Adayının kadın olabileceği hususunda da sinyaller veren Güzelcan, şöyle devam etti: “Göreve geleli yaklaşık 5 ay oldu. Hedefimiz; Isparta Belediye Başkanının partimizden seçilmesi. Peki, bizler neleri değiştirdik? Bazı etkinliklerle insanlar arası diyalogları geliştirdik. Kaynaşma sağlandı. Yerel seçimlerde partimizin Belediye Başkan adayının kadın olması söz konusu olabilir. Biz kadınların seçilerek yöneticilik pozisyonlarında olmalarını istiyoruz. Bugüne kadar Isparta’da kadınları en fazla muhtar, sivil toplum kuruluşu yöneticisi olarak görüyorduk. İnşallah biz bunun da ilerisine geçeceğiz.

ERKEĞİN GİREMEDİĞİ YERE KADINLAR GİRER

Kadınların siyasi partideki önemi çok fazla. Kadınlar erkeğin giremediği yere girer. Alanlara illa kadınlarla çıkılıyor. Öte yandan MHP’nin kadın kolları yok. Çok üzücü bir durum. Keşke olsa da karşılıklı birlikte çalışsak.

İL BAŞKANIMIZ VEDAT ŞENOL’U ÖRNEK ALIYORUM

Ayrıca İl Başkanımız Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmeye başladı. Kendini örnek alıyorum. Bizler de ilkleri başarmak istiyoruz. Bu dönem CHP’de çok farklı olacak. Bunu vatandaşlarımız görecekler. İlk hedefimiz Isparta’da CHP’li Belediye Başkanının çıkarmak. Bunu başarmak istiyoruz.”

 

Bu haber 741 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...