“Elmaya Devlet eli değmeli”

5 Kasım 2019 16:04

Ziraat Odası Başkanı Müstahattin Can Selçuk, Isparta elmasının tüm ülkedeki kurumlarla, hastanelerin yemekhanelerinde, askeriyede, okullarda ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında tüketilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Ziraat Odası Başkanı Selçuk: “Günde 1 elma, obez olma' diyoruz. Bunu doktorlarımız da aynı şekilde tavsiye ediyor. Çocuklarımıza da mutlaka günde 1 elma yedirelim. Öğrenciyken, okula beslenme çantası götürürdük. Her gün çocuklarımızın çantalarına birer elma koyar gönderirsek çok iyi olur. Elma sağlıklı bir yiyecek. Çocuklarımız fastfood yiyerek obez oluyor. O yüzden günde 1 elma öneriyoruz.”

Ziraat Odası Başkanı Selçuk, ayrıca Isparta elmasının tüm ülkedeki kurumlarla, hastanelerin yemekhanelerinde, askeriyede, okullarda ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında tüketilmesi için yetkililere çağrıda bulundu. Elmaya devlet eli değmeli diyen Başkan Selçuk, Bu gerçekleşirse hem sağlık açısından bu tüketime çok iyi gelecektir hem de elma üreticinin elinde kalmayacaktır dedi.

 

Bu haber 274 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...