Hayallerinin peşinden koşan kadın girişimciler

2 Kasım 2019 13:24

Kadın Girişimci Fikriye Gündüz, yıllardır kurduğu kendi işyerini açma hayalini 2.5 yıl önce gerçekleştirdi. Bedesten Çarşısı’nda hediyelik eşya alanında işyeri kuran Gündüz, ünlü marka Keramika bayiliği ile kendi eliyle yaptığı ürünleri satışa sunuyor.

Bedesten Çarşısı’nda 2,5 yıldır hediyelik eşya ve seramik ürünleri satışı yapan Fikriye Gündüz, hayalinin peşinden koşup, gerçeğe dönüştüren kadın girişimciler arasında. Yıllardır kendi işyerini kurma hayali kuran Fikriye Gündüz, eşinin de yardımıyla Bedesten Çarşısı’nda hediyelik eşya ve seramik ürünleri alanında işyeri açtı. Ünlü marka Keramika’nın da ürünlerini satışa sunan Fikriye Gündüz, kendi el yapımı ürünlerine de mağazasında yer veriyor.

Bedesten Çarşısı’nda 2 işyerini birleştirip, büyük bir mağaza haline getiren Fikriye Gündüz, Karamel markalı işyerinde Kütahya’nın ünlü seramik markası Keramika’nın ürünlerini beğeniye sunuyor. Mutfak gruplarında zengin ürün yelpazesine sahip olan Karamel mağazasında Fikriye Gündüz’ün kendi el yapımı hediyelik eşyalar da bulunuyor. Tarihi Bedesten Çarşısı’nda olması nedeniyle ilimize gelen yerli ve yabancı turistleri de mağazasında ağırlayan Fikriye Gündüz, şu ana kadar gördüğü ilgi ve alakadan memnun olduğunu söyledi.

Karamel Hediyelik Eşya ve Seramik mağazası Bedesten Çarşısı’nda faaliyet gösteriyor. TEL: 0554 517 13 34

 

Bu haber 328 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...