ISUBÜ Senatosu Sütçüler’de Toplandı

18 Ekim 2019 17:43

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi  (ISUBÜ) Senato Toplantısı  önceki gün Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksek Okulu toplantı salonunda yapıldı.

Senato Toplantısı için Sütçüler’e giden heyeti Belediye Başkanı İsmail Yurdabak,  karşıladı. İlçe hakkında kısa bilgiler veren Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, ISUBÜ heyetini Yeşildere Mesirelik Alanı’nda misafir etti.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler,  Senato Toplantılarını her ay farklı bir ilçede gerçekleştireceklerini belirterek, misafirperverliklerinden dolayı Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, Sütçüler MYO idareci ve personeline teşekkür etti.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler Başkanlığında gerçekleşen Senato Toplantısına Üniversite Yönetimi ve Senato Üyeleri katıldı. Toplantı sonrası öğrencilerle sohbet eden Rektör Diler, Senato üyeleri, okul idarecileri ve öğrenciler birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

Rektör Diler ve Senatörler, Sütçüler Belediyesi Sarıçam Kartal Yuvası Turizm Tesislerinde kısa bir mola vererek çadır ve bungalov evleri inceleme fırsatı buldular.

 

Bu haber 242 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...