Miniklere yüzme eğitimi

17 Ekim 2019 17:30

Beden Eğitimi ve Oyun dersini yüzme öğrenerek değerlendirmelerini amaçlayan ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi Tahsin Bilginer Yüzme Havuzunda başladı.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ve öğrencilerin Beden Eğitimi ve Oyun dersini yüzme öğrenerek değerlendirmelerini amaçlayan ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi Tahsin Bilginer Yüzme Havuzunda başladı.

Proje kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yüzme antrenörleri nezaretinde ilimizde bulunan İlkokul 1.2. 3. 4. sınıf ve ortaokul 5. 6. sınıf öğrencilerine yüzme dersleri veriliyor. Proje 1’er aylık periyotlarda ve 8 dönem halinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Bu projeyle öğrencilerin tamamına, hem vücut gelişimi, hem de psikolojik olarak insan sağlığına onlarca faydası bulunan yüzme sporu öğretilerek sağlıklı bir nesil yetiştirilmesi hedefleniyor.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, sağlıklı bir neslin yetiştirilmesi için hayata geçirilen bu projede il merkez genelinde 4 bin öğrencinin yüzme eğitimi alacağını aktardı.

 

Bu haber 241 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...