“Belediye işi iyice çıkmaza soktu!”

13 Mart 2013 18:01

Sebzeciler ve Manavlar Odası Başkan Vekili Ercan Kıvrak, Başkan Günaydın’ın mahallelerde personelini çıkararak ürün sattırmasının bir çözüm olmayacağına aksine işi iyice çıkmaza soktuğunu bildirdi. Vatandaş ise Başkan Günaydın’ın bu tutumunu takdirle karşılıyor.

Pazar esnafının pazarlara çıkmama kararı alması ve Başkan Günaydın’ın vatandaşın mağdur olmaması için personelini alıp mahallelere sebze ve meyve satmaya başlaması esnafla Belediye arasında devam eden sorunları körükleyeceğe benziyor. Bu anlamda ilk tepki de  Sebzeciler ve Manavlar Odası Başkan Vekili Ercan Kıvrak’tan geldi. Kıvrak, Başkan Günaydın’ın bu davranışının kendileri ile Belediye arasındaki sorunları iyice çıkmaza sürükleyeceği kanısında. Kıvrak, belediye başkanı Günaydın’a “Hayırlı olsun” derken Günaydın’ın sorun çözülünceye kadar aldığı karardan kesinlikle geri dönmeyeceğini bildirmişti.

İNŞALLAH SORUNLARIMIZI GÖRÜRLER

Öte yandan Sebzeciler ve Manavlar Odası Başkan Vekili Kıvrak, Başkan Günaydın’ın pazara çıkmasının aslında iyi olduğunu çünkü kendi sorunlarını böylelikle görerek kendilerine hak vereceğini açıkladı. 

Bu haber 693 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...