4 arkadaştan muhteşem eserler

10 Ekim 2019 18:27

Çelebiler Mahallesi’ndeki otantik yapıyı sanat atölyesine dönüştüren 4 arkadaş, ahşap boyama sanatı ile çok özel eserlere imza atıyor.

Çelebiler Mahallesi’nde otantik bir yapıda, müthiş bir dekarasyon ile faaliyet gösteren Atölye Ochre, uzun yıllardır arkadaş olan 4 sanat ruhlu kadının örnek bir girişimi. Ahşap, polyesre, cam ve seramik boyama sanatı ile çok özel eserlere imza atan 4 kadın girişimci, Isparta’nın ilk özel dekoratif ahşap boyama atölyesini işletiyor.

Çelebiler Mahallesi Kariyer Diş Merkezi karşısında 2.5 yıl önce açılan Atölye Ochre’nin (kök boyası) kuruluşuna Rabita Gülata, Medine Bardak, Esma Anlı ve Sümeyya Gülata imza attı. Ahşap boyama atölyesi ismini verselerde atölyede polyester, seramik ve cam ürünleri de boyanıyor. Kişiye özel ve diğer ürünler atölyede satış için sergileniyor, ayrıca boyama üzerine kurs da veriliyor.

Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün ile ITSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zuhal Büyükçulcu ve icra kurulu üyeleri, 4 kadın girişimci tarafından açılan ve başarı ile yönetilen Aütölye Ochre’yi ziyaret etti. KAGİK Başkanı Büyükçulcu, kadın girişimciliği her zaman desteklediklerini belirterek ürünlerin satışı ve pazarlanması konusunda destekleyeceklerini söyledi. Belediye Başkan  Yardımcısı Gözgün de Isparta Belediyesi’nin her zaman sanatsal ve kültürel etkinliklerin yanında olduğunu ifade etti.

İLETİŞİM KANALLARI

Çelebiler Mah. 1414 Sok. No: 25

Kariyer Diş Hastanesi karşısı

0246 232 23 23

 

Bu haber 222 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...