Milli Yüzücülerden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret

7 Ekim 2019 15:32

Paralimpik Milli Yüzücüler Sümeyye Boyacı ile Beytullah Eroğlu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ettiler.

Başdeğirmen’e  yapılan projeden bahsedilirken Belediye ise bu çalışmaya destek verecek.

Hatırlanacağı üzere Süleyman Demirel Üniversitesi koordinatörlüğünde,  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Right Challenge (Portekiz), Associate Esperando (Romanya), University of Humanities and Economics in Lodz (Polonya) ve Catholic University of Murcia'nın (İspanya) ortaklığında ulus ötesi bir sosyal sorumluluk projesi için Isparta’ya gelen milli yüzücüler, kent protokolünü de ziyaret ettiler.

SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan'ın 'Yasal Temsilcisi' olduğu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı (AD) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aygen Oksay'ın 'Koordinatör' görevi üstlendiği proje 130 proje arasından seçilerek, desteklenmeye değer görülen 6 projeden biri oldu.

Projenin

Koordinatörlüğünü Doç. Dr. Aygen Oksay,  Doç. Dr. Gülay Bulgan, Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Alp, Prof. Dr. Taylan Oksay, Uğur Bulgan ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nden (IUBÜ) Doç. Dr. Nurdan Kuşat,  Öğretim Görevlisi Yasemin Duran, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörleri Şefika ve İbrahim Kaç yer alıyor.

 

Bu haber 217 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...