“Muhtarlar olarak biz yetkili kurumlara müracaat yeriyiz”

30 Eylül 2019 14:57

Keçeci Mahallesi Muhtarı Büyükleblebi, bu dönemde Isparta Muhtarlar Derneği’nin tanınırlığının arttığını ifade etti.

Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi,  Muhtarlar Derneği’ne farkındalık kazandırdıklarını dile getirdi.  Birlik ve beraberlik içerisinde sorunları çözdüklerini anlatan Büyükleblebi, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Keçeci Mahallesi’nde 3 dönemdir muhtarlık yapıyorum.  31 Mart seçimleriyle tekrardan mahalle sakinlerimiz teveccüh göstererek 3. Dönem muhtarlığına adım attık. Aynı zamanda da muhtarlar derneğinde de muhtar arkadaşlarımın teveccühü ile başkan oldum.      

Mahalle sakinlerimizin büyük çoğunluğunun güven ve desteği ile muhtar olduk. Mahalle sakinlerimizin yüzde 75 desteğini aldık. Ben buradan sizlerin huzurunuzda  bana bu güveni, desteği veren-vermeyen bütün mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum.  Ayrıca beni Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na uygun gören arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum.

31 Mart seçimlerinden sonra olağanüstü genel kurulla dernek yönetimine talip olduk. Bütün arkadaşlarımızın ortak aklı ile yönetim seçildi. Yani bir ayrımcılık, ayrı görüş olmadan hep beraber karar verdik. 40 üyemizle karar verdik. Güzel bir yönetim kurduk. Aslında 5 kişilik bir yönetimimiz var ama 40’mızda aynı yönetimdeyiz. Bundan öncede muhtarlar derneği vardı ama farkındalığı yoktu.  Mevcutta vardık ama farkına varılmıyordu. Biz öncelikle bunu kırmak istedik. Bu farkındalığımızı oluşturmaya başladık. En çok yapmak istediğimiz şey, mahalle sakinlerimize daha fazla nasıl faydalı olabiliriz. Normal belediyenin rutin işlerinde hizmetler geliyor. Daha fazla farklı neler yapabiliriz gibi düşüncelerimiz var.  Muhtarlar olarak biz yetkili kurumlara müracaat yeriyiz. İcraatı biz yapmıyoruz. Müracaat ettiğimiz kurumlar ya da yetkililer icraat yapıyor. Sosyal, kültürel aktiviteler anlamında mahalle sakinlerimiz ile birlikte yapılacak düşüncemiz ve projemiz var. İnşallah ilerleyen günlerde bunları gerçekleştireceğiz. Allah bizi almış olduğumuz görevlerde utandırmasın. Gerçekten hak edildiğimizi düşündüğümüz şekilde hizmet etmeyi  bize layık görsün. “

 

 

Bu haber 237 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...