AK Parti’den ‘Ramazan Bayramı’ mesajı

18 Ağustos 2012 11:15

AK Parti’den ‘Ramazan Bayramı’ mesajı

 

 

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Uzaktaş’ın mesajı şöyle: “Bayramlar bizim huzur ve barış günlerimizdir. Her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz.

Herkes bilmelidir ki barış ve kardeşlik çınarının kök saldığı bu topraklarda adaletten, hak ve hakkaniyetten ayrılmadan, kimsenin hukukunu çiğnemeden ve çiğnetmeden kardeşliğimize, barışımıza, gönül birliğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle Cenab-ı Haktan barışın ve sevginin hâkim olduğu bir dünyanın oluşumunda bizlere güç vermesini, akan kan ve gözyaşlarının durması dilek ve duasıyla, Isparta’lı hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin bayramını tebrik ediyorum”.   

 

           

 

Bu haber 717 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...