ISPARTASPOR GOLCÜSÜNÜ BULDU

27 Ağustos 2019 15:32

Ispartaspor yeni sezon transfer çalışmalarında sona geldi. Kulüp Başkanı Atakan Yazgan'ın son bombası ise Çorumspor'un başarılı forveti Volkan Serim oldu. Ispartaspor'a transfer olan Volkan Serim, Salı günü Isparta'da olacak.

Ispartaspor yeni sezon transfer çalışmalarında sona geldi. Kulüp Başkanı Atakan Yazgan'ın son bombası ise Çorumspor'un başarılı forveti Volkan Serim oldu. Ispartaspor'a transfer olan Volkan Serim, gelecek hafta Isparta'da olacak. Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, 2. Lig takımlarından Çorumspor'un golcü ismi Volkan Serim'i ikna etti. 2. Ligten Bal takımına transfer olan Volkan Serim, önümüzdeki hafta Başkan Yazgan ile Isparta'ya gelecek. Sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından takımla idmanlara çıkacak. Ayrıca Türkiye Kupası'nda Tavşanlı Linyitspor ile karşı karşıya gelecek olan Ispartaspor'da Volkan Serim'de forma giyecek

1988 Kadıköy doğumlu olan Volkan Serim, 2010 yılında Sancaktepe Belediyespor’da profesyonel oldu. Daha sonra Büyükşehir Erzurumspor, Kırıkhanspor, Hatayspor, Maltepespor, Orhangazi Belediyespor, Elaziz Belediyespor, Serik Belediyespor ve Çorumspor  formaları giyen başarılı golcünün  2. Lig’de 26 maçta 4 golü, 3. Ligde ise 232 maçta 59 golü bulunuyor. Ayrıca Volkan Serim, Türkiye Kupasında oynadığı 10 maçta 4 gol kaydetti.

Bu haber 255 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...